tirsdag 24. april 2012

Nina Om Vintageshopping!


Jeg drømmer meg stadig bort i vintage-butikkene på nett og må ha min dose med ”vindu-shopping” hver eneste dag… men det skal sies at det unike ikke er gratis!
Av og til må man overveie pris i tillegg til frakt (gjelder særlig større ting) og for de av oss med ”normale” lommebøker må noen ganger også noe vi har veldig lyst på velges bort for å kanskje kunne ta oss råd til noe annet.
Jeg har sikkert i likhet med flere også lurt på om noen kjøp er bedre/lurere enn andre når man først skal svi av noen kroner og om man burde ta det med i betraktningen?


http://www.vintagebynina.com/shop/

Alt hva et vintagehjerte begjærer...og litt til!

Nina sier:
”Når vi taler om investeringer, så taler vi om kunst og " tunge " antikviteter. Ikke disse herlige gamle indretningsdetaljer, som vi omgiver os med.
Jeg ville aldrig anbefale, at man köbte som investering. Disse trends eller modeluner vender jo lige så hurtigt som vinden. Nej, man skal köbe fordi det er noget man kan li og for at man enten vil forkäle sig selv eller omgive sig med vakre sager.
Jeg har det jo med at samle. Altså lave samlinger. Og idag har jeg med posten modtaget den fineste hvide Pierrot dragt. Nr 5 i min samling. Jeg er lykkelig, når jeg finder sådanne UNIKKE sager. Jeg har betalt en formue for den, som jeg nok aldrig skulle få igen. Men, jeg har investeret i en gläde i mit liv.

Ninas store passjon

 Jeg köber jo altid med hjertet. For mig er Vintagebynina ikke bare business. Jeg köber aldrig varer, som jeg ikke selv kan li eller som jeg ikke selv ville ha her hjemme.
Det skal väre en passion.”

Nina


Mitt favorittkjøp så langt er min gine Coco kjøpt hos K&Co i København. 
Før jeg dro dit kartla jeg alle steder jeg kunne komme over noe slikt. Jeg brukte en hel dag på å titte for så å kjøpe den jeg forelsket meg mest i og jeg tror det er nettopp dette Nina mener, jeg hadde nemlig ikke solgt henne uansett pris..
…for hun er kjøpt med hjertet.

H


10 kommentarer:

 1. Jeg kan kun give NINA ret , nogen går op i dyre biler , andre i bolig indretning , nogen gange må man så vælge , men man skal kun købe noget fordi man kan li´det og ikke altid tænke over om hvad man kan sælge det for igen.
  Jeg ser min bolig som en investering i livsværdi og nyder mit hjem hver eneste dag.

  Bjørn - K&Co. København.

  SvarSlett
 2. Er SÅ enig!
  Kjøp med hjertet!!
  Og akkurat sånn er det
  Alt i min butikk er også noe jeg selv ville hatt her hjemme . Kan jo ikke selge noe en selv ikke liker.....
  Synd mye er dyrt, men det er jo tross alt gamle skatter, som ikke lenger er så enkle å få tak i
  Så da må man unne seg en vakker ting en og annen gangen, og så setter man så mye mere pris på den
  Er jo kjedelig å kjøpe alt man ser.......
  Klem, klem

  SvarSlett
 3. Ps! Et tips kan jo være å slutte å kjøpe nye nips og heller innvistere i gamle saker. De øker jo i verdi......

  SvarSlett
 4. Hei :o)
  E så hjærtens eni` i at mykkje av dæ vi ser i sånne nættbutikka e svindyrt og ikkje kjøpanes førr oss mæ vanli`e pængebøker sæll om mainn av og tell kainn uinne seg nåkka som mainn bære MÅ få tak i...av dæinn ænkle gruinn bruke eg kreativitet`n tell å lage nåkka som æint`n ligne æiller så fijnn eg nåkka på loppemarkeda æiller bruktmarkeda som kainn gjøres om tell skatta æiller brukes sånn som dæm e :o)
  Ha en fin dag videre...klæm fra dæ likkje rø`e huse` i skogen...Vintagepia

  SvarSlett
 5. Vores hjem er samlet sammen fra to hjem. Det har taget en del år og forhandlinger, at finde en fælles stil. Når der købes nyt, så er det velovervejet. Længe. Og nogle gange også forhandlet :-)
  Så ja... det er med hjertet .

  SvarSlett
 6. Hei!
  For noen fantastiske bilder å drømme seg bort i:) er så enig kjøp med hjertet. Nina har noen fantastiske skatter og jeg elsker stilen hennes!
  Fortsatt god kveld!

  Klem Merete

  SvarSlett
 7. objects of the past enrich our house of history and memories, I could not give it up ... are less and less good things, better buy a few but good!
  xo
  simonetta

  SvarSlett
 8. thank you so much. fosbobetr good Archive

  SvarSlett
 9. Det er så sandt, så sandt - man skal følge sit hjerte hver gang! Passion for indretning i vintage-stil er også en LIVSSTIL, da den gerne skulle give os ro og balance i hverdagen. Det er i hvert fald målet hjemme hos mig ;o)

  SvarSlett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)