mandag 13. februar 2012

VI fantaserer!

Jeg (H) kan ikke snakke for flere enn meg selv, men her har drømme-vær denne helgen bragt løfter om at våren slett ikke er så langt unna.
Jeg har tatt meg selv i å legge nye planer for uteplassen flere ganger i helgen og hadde det ikke vært for at det var morsdag i går og at jeg av prinsipp ikke gjør noe, så hadde jeg sikkert satt igang på terrassevask i solskinnet kjenner jeg meg selv rett;)


Men litt inspirasjon unnet jeg meg da jeg allikevel lå i horisontalen og dette vil jeg dele med dere.


Jeg har bestemt at dette er et uterom pga klesvasken;)Herlige om enn kanskje uoppnåelige uterom dette, men stemningen går likevel an å fange...jeg har i alle fall tenkt å prøve;) 
Har du planer for uteplassen din denne sesongen?


Ahhh...ikke lenge til!


11 kommentarer:

 1. Ahhhhh,nydeleg!!!!
  Kunne absolutt tenkt meg rin slik uteplass ja:)))Får vere med tanken so lenge....har ikkje planar ute i år.Kanskje neste år;)

  Skjønne bilder♥

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Så lekkret! wow for noen bilder du har funnet! I år har jeg veldig lyst til å få det koselig ute. Må på jakt etter noen gamle møbler, men det blir etter snøen er borte... klem Hege

  SvarSlett
 3. Jeg skulle så gjerne hatt en overbygget uteplass, med vedfyrt stamp, masse blomster og planter. Møbler i kurv/rotting, gjerne hengende ned fra tak-espalieret...der skulle jeg krøket meg sammen under pleddet og med utsikt over et tjern der en stor måne speiler seg vakkert...Det skulle knitre fra brennende ved i utepeisen på sene sommerkvelder og stearinlysene skulle skinne fra lykter "all over"... Et glass hvitvin i hånden hadde gjort det fullkomment :)
  Men jeg er redd for at det ikke blir noen overbygget uteplass i år heller..

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ de vakreste sommerbilder:))Takk for at dere deler!
  klem

  SvarSlett
 5. Ååå nydelige bilder :)

  Vi har store planer for uterommet i år, plattingen skal gjøres ferdig, vi skal bygge en plating forran huset og en port :) Jeg skal også finne ut noe smart jeg kan bruke som tak over pallesofaen! :)

  Gleder meg til vår og sommer!

  Klem fra Renate

  SvarSlett
 6. Härlig inspiration!!

  Ja jag måste röja undan lite på min terrass/balkong...
  har använt den som snickarverkstad ett tag nu... hihi

  Kramis Tina

  SvarSlett
 7. Jeg har store planer for uterommet, så det er bare å dele inspirasjonsbilder i fleng!!!:) Trebord, tolix, lysekroner og gedigne urner, JA TAKK!!!

  SvarSlett
 8. Sukk!! herlige bilder med masse inspirasjon. Og Ja, eg har alltid store planer for hagen og så snart tela er ute av jorda så begynner eg å spa !!Siden vi hogg ned noen store trær i fjor så har eg noen planer for en liten sitteplass og steinheller der trærne sto. Vi får se. Ha ein flott dag.

  SvarSlett
 9. Herlige bilder. Her laver snøen ned og alt tyder på at vinteren har tenkt å bli et par måneder til... Men drømme seg bort kan man fint gjøre likevel. Her skal vi kvitte oss med spabadet og heller bruke den verandaen til en hyggelig uteplass, kanskje med tok over..

  Klem
  Lotte

  SvarSlett
 10. vi kjøpte dette huset i august, det er RØDT!! UUUUsj... så til sommern skal d bli hvitt... Gleder meg veldig... :) så, kommer vel tankene om uteplass etterhvert :)

  SvarSlett
 11. dååååån ;) sommer, sommer !
  og nå er jeg spent på om jeg får til å legge til kommentar her inne, plages med det flere steder.....

  SvarSlett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)