torsdag 6. september 2012

YankeeStore Premie


Høsten er høytid for det lune og det myke, akkompagnert av lys og duft!
I morgen er det igjen første fredag i måneden og vi feirer med å dele ut et av disse fantastiske lysene fra Yankee Candles!

http://www.yankeestore.no/YankeeStore.no er en nettbutikk som startet opp i november 2008. Her finner du et stort utvalg av de velkjente og populære duftlysene fra USA`s største duftlysprodusent, Yankee Candle.
Yankee Candle har vært på markedet i USA i over 35 år og har de siste årene også spredd seg til Norge og store deler av Europa. Yankee Candle er særlig kjent for sine autentiske og virkelighetstro dufter, men også for sitt lekre design og gode kvalitet.
Lysene finnes i flotte glasskrukker, som "car jars" til å henge i bilen, smeltelys med forskjellige holdere og duftvoks som man smelter iaromalampe. Vi har også "reeds" - trepinner i en flaske med duftolje, telys, duftposer, elektriske duftenheter og lys med 2 veker i enkelte dufter.

Vi deler ut;-


Warm Sugar.

Smeltet sukker og karamell i en fin, nostalgisk krukke.

623 gram, brenntid 110-150 timer!

Husk å linke ditt innlegg med en link til oss på HELGEHILSEN i morgen, da er du automatisk med i trekningen, vinneren annonseres neste fredag!

Via Pintrest

Via Pintrest

VI ønsker alle en fiiin høstdag!

H&M
2 kommentarer:

 1. For noen vakre høstbilder:)
  Og ja, nå er det virkelig tid for tenning av lys:)
  Fortsatt herlig dag

  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Oh, i love the products of Yankee Candle- i retail them in my little shop! And i know this Sugarsmell: so tender and delightful! We all need a little bit of soft light in fall, when evenings are darker and longer!
  Kind regards from Switzerland (where fall ist coming irresistible- step by step!)
  FrauHummel

  SvarSlett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)