onsdag 16. mai 2012

ER ALLE KLARE?

I morgen braker det løs!
Norges nasjonaldag 17. mai feires alltid med brask og bram;-såpass mye egentlig at jeg skal være ærlig å si at det tidvis kan være litt stress for en perfeksjonist.
En grytidlig start med stryking av dresser, skjorter og kjoler ispedd panikk fordi man ikke finner gnagesårplaster som har blitt en MÅ HA på denne dagen. Det er pynting av hus, baking av kaker og annen matlaging som skal flettes inn...og husk, lesere som ikke kjenner til dette fenomenet, alt foregår i tung finstas!
Jeg (H) for min del har lagt listen en god del lavere i år i håp om at dette skal bli en hyggelig dag for meg inkludert og har også tenkt å la meg inspirere av Wenches fantastiske og ikke minst enkle bordpynt!


17.mai i Lobelia-heimen i BergenLobeliadamen slår til igjen!!

VI ønsker dere en strålende dag i morgen, 
feiring eller ikke!

H&M

6 kommentarer:

 1. ♥ Ha en strålende feiring Hannemor. Her forventer vi nok en søttendes med regn og ensiffret temperatur. Men feiring blir det uansett - både for små og store :-)

  Maiklem fra det glade Vestland :-)
  W

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen i beskrivelsen din :) Har blitt bedre og bedre på planlegging - tror nøkkelen ligger der ;) Og jammen blir ikke planleggingen mer og mer realistisk for hver gang "noe stort" skal i gjære.... Klarer å starte i tide og skjønner etterhvert at TING TAR TID :)

  Fantastisk dag ønsker dere og alle andre!

  Klem
  Birte

  SvarSlett
 3. Ønsker deg ei fin 17 mai feiring!!!!Hipp hipp hurra:))))
  Lekkert dekka bord♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 4. Hei!
  Ønsker dere en strålende 17 Mai:)

  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Önskar Er Alla en fin 17:e maj!
  /Cia

  SvarSlett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)