mandag 9. april 2012

Were back!

Da er påsken straks over for denne gang og i morgen er hverdagen her igjen:) Håper alle har kost seg like mye som oss og vi tror nok flere har benyttet denne høytiden til litt mindre pc og litt mere lek og moro!
Her striregner det, men det går da likevel an å glede seg over knopper på trær og busker samtidig som det enda er anledning for å legge en kubbe på peisen og tenne litt lys på kveldene;-våren er en herlig tid, ikke minst fordi vi enda har det beste i vente...ikke sant ;)

http://bethophoto.blogg.no/
Nyt den siste feriedagen!

Klem,

H&M

6 kommentarer:

 1. Hei!

  Et herlig vår bilde:) ja nå er påsken over og man kan se frem mot vår/sommer:)
  Jeg ønsker veldig gjerne å bli medlem av vintage interiør blogs! Begynte å blogge for snart en måned siden om interiør og åpnet et lite show-rom nå i påsken hjemme hos meg med varer fra Jeanne D'arc Living, samt noe gammelt og noe jeg lager selv.
  Elsker interiør og særlig den fransk/nordiske landstil. Så hvis det lar seg gjøre om dere kan ta kontakt med meg på mail ( finner den på bloggen min/eller tlf)
  Hadde satt stor pris på det!

  Ha fortsatt en god kveld!

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Merete:)

   Du er allerede medlem og ligger i toll nummer to:)
   Vi gleder oss til å følge med deg!

   Klem, Hanne

   Slett
 2. Herrrlige og flinke damer! Nå venter jeg bare på at dere skal sette igang et bloggtreff snart! Hadde ikke DET vært kult da? (hjelper gjerne til altså!) Klem Cecilie PS; kan ikke dere ta bort den kontroll greia når man skal legge igjen kommentar, så går det raskere og er lettere å legge igjen hilsen! : )

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhhhh...det hadde vært knallgøy med et Vintage-treff!!! DET må vi se på! Vi kan jo snakkes når du kommer til Halden på marked i år;)

   Både jeg og Mia har sett på akkurat det men klarer ikke å fjerne det...gi meg et hint hvis du vet hvordan:)

   Klem,Hanne

   Slett
  2. Her er link fra Maya sin blogg om hvordan dere fjerner den der ordbekreftelsen: http://www.fabelaktive.com/2012/02/et-lite-hjertesukk.html

   Marked i Halden???? Oohh YES Hanne!!!! Send meg mail så snart du vet NÅR så jeg kan rydde i kalenderen!! Stor klem -TAKK for at dere driver denne nettsiden!! Klem C

   Slett
 3. Hvor har I ret - en dejlig påske med mindre pc! Dejligt :-)

  Welcome back

  Kram
  Birgitte

  SvarSlett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)