fredag 23. mars 2012

GOD HELG!

Ukene fyker av sted og en god del av oss har allerede fått smaken av vår! Det ble satt varmerekord i Grimstad, Norge i går med 20,6 grader og det er jo faktisk ikke bare smak av vår men også en liten dash sommer så det er bare å nyte godtfolk, mannen her i huset er overbevist om at kong vinter ikke har ristet all snøen av seg enda:)


Et par forespørsler har kommet inn og det ene er ang. giveaways her i blogglandia og om vi kan få til en slags oversikt. 
Det er fullt mulig å legge dette ut på FB siden vår enn så lenge så får vi se om det blir en bedre løsning på det etterhvert. 


For ikke lenge siden var det en av våre bloggevenner som opplevde grov sjikane både på bloggen sin og på mail, en erfaring flere har dessverre. Her også oppfordrer VI til å bruke FB siden vår til å dele erfaringer og kanskje få hjelp til å håndtere det man evt. opplever. Det er mange der ute med "fritidsproblemer", men det er hjelp å få fra gode bloggevenner som har opplevd det samme...heldigvis:)

Nå, over til noe langt hyggeligere;


VI ELSKER Goa-pimpet stol!


Fantastiske og utrolig kreative Goa kom for litt siden med en idé om å male en stol på bloggen sin og etter en liten inspirasjonsrunde ser jeg at mange har gitt seg i kast med dette!
Hun er jo så elskverdig at hun legger ut "oppskrift" på det meste hun driver med og har du lyst til å prøve så finner du den her!
Hun ber meg understreke at dette fortsatt er under testing, men so far so good...som det heter!


http://hviturlakkris.blogspot.com/
http://hviturlakkris.blogspot.com/ Vi håper du linker ditt helge-innlegg i dag også og da gjenstår det bare for oss å ønske alle en riktig GOD HELG!!


2 kommentarer:

 1. Ja Guas stolar/soffor är helt fantastiskt snygga!!

  Jag blir såå jäkla förbannad när jag läser att bloggare blir trakasserade!!!!!
  Kan människor inte unna andra nåt, utan att bli så fruktansvärt avundsjuka, att man måste göra ner en annan så!!!
  Dessa människor har tydligen inget eget liv, utan måste "mobba" andra, för att få en kick i sitt eget "fattiga" liv!!
  Grrrrr

  Önskar er en underbar helg i det härliga vårvädret

  Kraaaam Tina

  SvarSlett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)