søndag 19. februar 2012

Ukens VI


Anno 1924

En fersk blogger denne gangen, men VI falt for den med en gang!
Her bor vintage-entusiasten Virve med mann, tre barn og familiens hund:) Etter å ha fulgt diverse interiørblogger en god stund har hun nå hoppet i det selv til vår store glede:)


"Sommeren 2003 var vi så heldige at vi ble spurt om vi ville leie en halvpart i en tomannsbolig fra 1924, som har tilhørt min manns familie. Huset ligger nære Trondheim sentrum med utsikt over byen og Trondheimsfjorden. Grunnflaten på huset er på 131 kvm, det er 4 plan med rå- kjeller og rå- loft og en tomt på nesten ett mål. To år etter vi flyttet inn fikk vi mulighet til å kjøpe hele tomannsboligen, noe vi gjorde. 
Det å kunne bestemme hvordan man selv vil ha det, er utrolig deilig, men det er krevende og ikke minst dyrt. Derfor bestemte vi oss for å leie ut en halvpart og bor i en halvpart selv."
"Jeg har alltid vært interessert i interiør og hadde da vi tok over huset,  som nå, en helt klar oppfattning om hvordan jeg vil ha det (noen ganger til min manns store frustrasjon).  
En kjapp oppussing med litt maling og sparkling, ble til nesten ett år fulltids jobb og total renovasjon av 2. etage  med svært god hjelp fra min far. Mye er gjort, men mye står igjen, spesielt når det gjelder opparbeidingen av tomten rundt huset. Mannen min kaller huset for sitt eget ”Nidarosdomen prosjekt”, et bygg som aldri blir ferdig… Det sies nemlig at den dagen siste stein er lagt på Nidarosdomen , vil elva eller havet stige for å sluke kirken hel.
Likevel er vi er enige om at det er utrolig givende når ting faller på plass og tar form. Det er noe spesielt med det man lager og bygger selv."
I Virves hjem er det nydelige detaljer over alt og gjett om vi gleder oss til fortsettelsen!!

Titt inn til 

10 kommentarer:

 1. Kjempefin blogg dåkke presenterar!
  Har vore innom og kika nettopp:)Skjønne bilder og masse inspirasjon å hente der♥Gleder meg også til fortsettelsen:)

  Ha ein fin søndag!
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Gratulerer som ukens VI-blogger!!!
  Koselig vitrineskap du har!!

  Gleder meg til å følge deg videre:-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer som ukens VI-blogger! Supert at VI fremhever nye blogger også :) Har lagt meg til som følger av denne bloggen jeg, mye fint der inne.

  SvarSlett
 4. Ja Virve har virkelig sansen
  God kunde er hun også ;-)
  Jeg er så glad hun har begynt å blogge om alt hun vet og alt det fine hun har
  Klem

  SvarSlett
 5. Koselige bilder fra en flott blogg. :)

  SvarSlett
 6. Har fulgt denne bloggen en stund alt, masse fint :)

  Gratulerer!

  SvarSlett
 7. Har kikat in...jättefin blogg;)

  Kram hELENA

  SvarSlett
 8. Härlig bilder!
  Ska titta in där nu! :)

  Kram Tina

  SvarSlett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)