tirsdag 7. februar 2012

Kjøkkeninspirasjon!

Noen av dere har kanskje fått med dere at begge VI admin. er med og konkurrerer om tittelen Norges Drømmehjem som pågår i disse dager.
Nå skal dette forumet absolutt ikke brukes til å fremme egen sak, men jeg må likevel få uttrykke min fascinasjon over hva enkelte bruker tiden på;-for kommentarfeltene under disse konkurransene er sjelden hyggelig lesning for de av oss som elsker denne stilen, og faktisk ikke annet enn deprimerende for oss som deltar. 
Det er en kjent sak at jeg (les;Hanne) har vondt for å styre unna en god debatt, spesielt rundt dette temaet, men det er altså ikke det jeg er ute etter denne gangen;)

Jeg har likevel ofte lurt på om dette temaet diskuteres på samme måte blant interiørentusiaster i Sverige, Danmark osv? :)Vi oppfordret dere til å beskrive drømmekjøkkenet i går, her er noen kjøkken som inpirerer meg;


Bildene er lånt fra http://interioralchemy.tumblr.com/


14 kommentarer:

 1. Hei :) Jeg syns dere fortjener en liten utmerkelse for å ha begynt med dette, så det ligger snart en liten award til dere på min blogg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så snill du er som beærer oss med denne!
   Det blir en umulig oppgave å sende denne videre men tar den med oss som et tegn på at vi har gjort noe riktig :)

   Tusen takk!!

   Slett
 2. He-he, jeg måtta ta en titt på de nevnte kommentarene, og de er jo like surmaga som alltid:DDDDD Fokuset blir litt feil syntes jeg, for det er jo ikke hjemmene som er problemet, men heller juryen som velger. Mulig man burde ha hatt flere kattegorier, evt velge ut varierte stiler. Når jeg blir ferdig å male hele heimen knall hvit, så skal jeg melde meg på i både vakreste bolig og drømmebolig, selv om jeg syntes det er å ha alt for høye tanker om mitt eget hjem. Og da skal jeg også melde bloggen min hos VI :) For hvitt er bare så vakkert:DDDD Særlig sammen med røffe og rustikke saker, og nostalgiske ting:D Vintage, det er bare så herlig. Og lykke til jenter, med både konkurranse og nettsted.Klem Grethe

  SvarSlett
  Svar
  1. Synes du skulle melde deg inn uansett hvilken farge det er hjemme hos deg Grethe, ikke mange jeg vet om som er mere vintage enn deg;)

   Slett
 3. Verkligen ett lantligt kök. Vilken bra idè med Er interiörblogg och så roligt att jag blev medlem. Tack för det.

  KRAM Helena

  SvarSlett
 4. Dette var så vakkert jeg får vondt! ojojoj..Får skikelige vil ha abstinenser av dette! Leste kommentaren til Wood and rose over her og vil gjerne si at Vintage betyr ikke hvite vegger! Vintage er vintage!

  SvarSlett
 5. Jättefina kök! Skulle gärna se resten av husen som dessa kök är i, måste vara få hus som kan bära upp så pass rustika köksinredningar :) Om det nu är riktiga kök? Kanske är bilderna tagna enbart i en studio?

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle også gjerne sett resten,ja;)...nydelig er det jo uansett!

   Slett
 6. Jeg måtte bare legge igjen en kommentar på siden til Bolig drøm. Jeg er så lei av alle som legger igjen sure kommentarer når det gjelder interiør og særlig av hvit interiør.
  Jeg synes livet er for kort til og bruke tiden min på og lese og legge igjen sure kommentarer på nettet, av ting jeg ikke liker:-))
  Stå på Hanne:-))
  Klem Synnøve

  SvarSlett
 7. Åhh vilka underbara kök!!!
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 8. Herlig inspirasjon! Får bare enda mer lyst på nytt og landlig kjøkken når jeg ser dette :))
  Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 9. Det må jeg sige - lige min smag. Men ud fra egen erfaring, så ændrer man også smag med årene. For 20 år siden ville jeg gerne have et køkken i lys bøgetræ, idag er mit køkken koksgrå med rustikke input.

  Klem Birgitte

  SvarSlett
 10. Har såvidt lest noen av kommentarene under artiklene på Klikk, ganske bedrøvelig igrunnen, men samtidig er det et fåtall iforhold til hvor mange hyggelige kommentarer man får, og dessuten er det vel en grunn til at man har havnet i finalen?!
  Og noen er bestandig surmaga uansett...;P

  SvarSlett
  Svar
  1. Så sant, så sant Moni....blir bare litt oppgitt noen ganger;)

   Slett

Tusen takk for din hyggelige kommentar hos Vintage Interior Blogs! :-)