tirsdag 31. juli 2012

Kjøkkeninspirasjon...
 Idag falt VI for dette stilige, nyoppussede kjøkkenet, hos bloggen Herman Grans!


 Mange små detaljer, som gjør det personlig og annerledes!


Ta en tur innom bloggen hennes, og se hvordan kjøkkenet så ut før forvandlingen :-)

søndag 29. juli 2012

Velkommen til meg...

 ...altså Mia :-)
Idag får dere se litt bilder fra vårt hjem, som ligger landlig til, på Fevik i Grimstad!

 Her bor jeg sammen med mannen min, våre to barn; Madelén (8) og Nicholas (4), og i november kommer det en ny lillesøster her i huset :-)

 Huset er bygget i 1920, men da vi kjøpte det, var det et fargekaos uten like, med syttitallstapeter og prangende mønstre overalt!
  Vi har revet gulvbelegg, tepper, vegg- og takplater, og kommet inn til de originale gulvene og takene; ellers har vi byttet ut, men holdt oss til en stil vi synes passer huset!
På de første bildene her er stue og spisestue, ikke så store rom i huset vårt, men med en halvvegg mellom stuene blir det luft og rom nok likevel.
Dørene på øverste bildet er TV-skapet vårt, så her kan vi lukke igjen, når ikke skjermen brukes!

 Stilen er nok hvit, men jeg er veldig glad i fargene blå, grønn og turkis, og dette kommer tydelig frem i interiøret!
 En litt røff, slitt og industriell stil, men med små innslag av romantiske tekstiler og detaljer, lager nostalgi på den måten jeg liker best :-)
 Sitteplass i barhøyde på kjøkkenet, som har en halvvegg i gammel murstein, inn mot spisestuen.
 Vi har et stort prosjekt, som er langt fra ferdig, og noen rom (som gangen under her) bærer preg av det..Tålmodighet har vi lært oss underveis ;-)
 Soverommene ligger på loftet


 Inngangsdøra er selvtegnet; bred og i gustaviansk blå, som er en av fargene jeg elsker!
 Hagen er et prosjekt som står litt på vent nå, midt oppi takbytting og verandabygging, som er sommerens store jobb...
Men en stor plen, gamle frukttrær og litt møbler, er nok til å kose oss med det som er foreløpig..
:-)
Mine to små :-)
Nå fikk du et lite innblikk i mitt hus, og vil du se og lese mer om våre prosjekter er bloggen min her:

HA EN SUPER SØNDAG!
Klem-Mia

lørdag 28. juli 2012

OL

Kjenner jeg "rasen" vår rett er vel sportsinteressen noe varierende hos dere kjære VI-ere, likevel må jeg bare dele disse bildene fra åpningssermonien i London.
I beste Charles Dickens maner og med regnende Mary Poppinser, er det ikke herlig?I morgen er det hjemmebesøk hos Mia dere,
men først skal vi nyte lørdagskvelden!!

fredag 27. juli 2012

God helg!!

Ikke lenge før vi skriver helg igjen!

Jeg benytter anledningen til å minne om Facebook siden vår (link i sidefeltet) som dere står fritt til å bruke. Her er det i skrivende stund 409 inspirasjons-hungrige medlemmer fra alle verdenshjørner, så VI håper dere etterhvert begynner å poste innleggene deres også her:)

Sparker i gang helgen med en sniktitt i det kommende Jeanne d´Arc Living nummeret og sammen med litt linker fra dere skulle helgen være reddet...sol eller regn;)

Ha en god en!!http://jeannedarcliving.blogspot.no/

tirsdag 24. juli 2012

Inpirasjon på en tirsdag!

VI kan bare ikke motstå Goa og hennes fantastiske hjem og butikk! 
Noen har kanskje sol i dag, men mange har regn;- da er det deilig å krype opp i sofaen med en kopp te og planlegge noe nytt i heimen ;)
Kan dette være til hjelp?søndag 22. juli 2012

Velkommen til meg!

Da er det altså ca 6mnd siden Vintage Interiorblogs var et faktum! 
Et klage-innlegg fra meg vekket en idé hos Mia som etter litt mailing frem og tilbake resulterte i et nettsted for oss som kun er ute etter vakker inspirasjon, uavhengig av moter og trender. Men nå syntes vi det var på tide at vi presenterte oss skikkelig og i dag skal dere få bli med hjem til meg, Hanne, og mitt hus i Halden,Østfold i Norge. Her bor jeg med min mann, mine to sønner på 7 og 11 år og kaninen Spike.


Huset vårt ligger i et arbeiderstrøk og ble opprinnelig bygget i 1880. Det tilhører sveitserstilen selv om jeg på ingen måte skal skryte på meg en sveitservilla, nei dette huset var nok absolutt ett av de enklere utgavene av sorten;)
Det er nå 8 år siden vi overtok det og det måtte så og si rives helt ned før det kunne settes opp igjen, noe som har tatt laaaang tid. 
Den dag i dag gjøres det tilpasninger og forbedringer og skal jeg være ærlig tror jeg aldri vi blir helt ferdig, men det gjør da heller ingen ting;-vi koser oss med prosjektene våre og gjennomfører dem når det er tid;)

Stilmessig har jeg alltid vært tiltrukket av ynde og nostalgi, det har vært den røde tråden helt siden jeg herjet på barnerommet og frem til nå. Jeg har kanskje "ryddet" litt i interiøret etterhvert som årene har gått, men denne tråden fortsatt svært synlig;-jeg kan ikke motstå vakre gamle ting og er på evig jakt...tidvis til mann og barns store frustrasjon:) 

Jeg har blogget i ca 2,5 år og har du lyst, kan du titte inn til meg på http://www.hannesdagbok.blogspot.no/

Min uteplass under takfredag 20. juli 2012

God helg!

VI elsker Tolix i alle farger og varianter! 
Så derfor sparkes helgen i gang med noen prakteksemplarer av disse sterkt 
vanedannende stolene:)


VI har nå holdt det gående i et halvt år og har samlet ca 350 vintagebloggere i åtte land og nye kommer til nesten daglig. 
Derfor synes vi at det kanskje er på tide at VI presenterer oss skikkelig så de to neste søndagene skal dere få bli med hjem til oss;-håper vi sees;)

Del for all del dine helgesysler med oss!

torsdag 19. juli 2012

Vakre Øland

Våre favorittmenn Bjørn, Kim og Gizmo har feriert i idylliske Øland i Sverige og som de gromguttene de er, deler de selvsagt med oss! 
En drøm av et 1700-talls hus, kaffe og 
morgenmat i det fri, se og NYT!!Gizmo

mandag 16. juli 2012

Ny uke!

Og VI starter den med deilig inspirasjon fra 

Håper dere har hatt en fin start på uken kjære lesere!