søndag 29. april 2012

Ukens VI

En fargerik vintageblogger denne gangen og har du ikke besøkt ElinAnita (Edda) tidligere var det jammen på tide!


Hun har et unikt øye for foto og lager stillben som kan ta fullstendig pusten fra deg!
Elin er en selverklært loppefreak som kan det kunststykket å mikse ting fra mange forskjellige epoker og stilarter sammen i fullstendig harmoni og siden hun selv selger herligheter på markedet Birkelunden/Oslo hver helg har hun stadig tilgang på nye skatter:)
"Velkommen inn i min kreative verden.Bor i oslo,utdannet webdesigner og hjelpepleier.Drømmer om å jobbe som fotograf og stylist. Liker å male og redesigne møbler. Stilen min nå er moderne,litt bohemian og gammel industri/vintage."


Titt inn til den fantastiske bloggen;

fredag 27. april 2012

HELG!

Da er det fredag igjen!
Tid for helge-mat og litt etterlengtet kvalitetstid med barna? ...noen skal kanskje på loppemarked (misunnelig) og det er sikkert også noen som skal jobbe for verden stopper jo ikke opp selv om det er helg.
Uansett hva du skal så håper vi den blir fin!


Dette er en sniktitt inn i Helenes vakre hjem i Bergen, VI synes dette barneværelset er så utrolig vakkert!

http://froekenjaeger.blogspot.com/


Håper vi får titte inn til deg også!

H&M

tirsdag 24. april 2012

Nina Om Vintageshopping!


Jeg drømmer meg stadig bort i vintage-butikkene på nett og må ha min dose med ”vindu-shopping” hver eneste dag… men det skal sies at det unike ikke er gratis!
Av og til må man overveie pris i tillegg til frakt (gjelder særlig større ting) og for de av oss med ”normale” lommebøker må noen ganger også noe vi har veldig lyst på velges bort for å kanskje kunne ta oss råd til noe annet.
Jeg har sikkert i likhet med flere også lurt på om noen kjøp er bedre/lurere enn andre når man først skal svi av noen kroner og om man burde ta det med i betraktningen?


http://www.vintagebynina.com/shop/

Alt hva et vintagehjerte begjærer...og litt til!

Nina sier:
”Når vi taler om investeringer, så taler vi om kunst og " tunge " antikviteter. Ikke disse herlige gamle indretningsdetaljer, som vi omgiver os med.
Jeg ville aldrig anbefale, at man köbte som investering. Disse trends eller modeluner vender jo lige så hurtigt som vinden. Nej, man skal köbe fordi det er noget man kan li og for at man enten vil forkäle sig selv eller omgive sig med vakre sager.
Jeg har det jo med at samle. Altså lave samlinger. Og idag har jeg med posten modtaget den fineste hvide Pierrot dragt. Nr 5 i min samling. Jeg er lykkelig, når jeg finder sådanne UNIKKE sager. Jeg har betalt en formue for den, som jeg nok aldrig skulle få igen. Men, jeg har investeret i en gläde i mit liv.

Ninas store passjon

 Jeg köber jo altid med hjertet. For mig er Vintagebynina ikke bare business. Jeg köber aldrig varer, som jeg ikke selv kan li eller som jeg ikke selv ville ha her hjemme.
Det skal väre en passion.”

Nina


Mitt favorittkjøp så langt er min gine Coco kjøpt hos K&Co i København. 
Før jeg dro dit kartla jeg alle steder jeg kunne komme over noe slikt. Jeg brukte en hel dag på å titte for så å kjøpe den jeg forelsket meg mest i og jeg tror det er nettopp dette Nina mener, jeg hadde nemlig ikke solgt henne uansett pris..
…for hun er kjøpt med hjertet.

H


søndag 22. april 2012

Ukens VI-blogger!


NOSTALGI I NR 9


 Holmen 9 er adressen til dette sjarmerende gamle huset!
Huset har en spennende historie, langt tilbake i tid, og vil du lese mer om det, kan du se her:


Bloggerinnen deler vakre bilder, fra hus, hage, brygge, sjøhus og orangeri, så her er mye å la seg inspirere av! Etter å ha jobbet med renovering og oppussing av gamle hus i en årrekke, er jeg blitt i overkant interessert i interiør. Stilen min kan vel beskrives som nostalgisk og romantisk. Når en bor så nær sjøen blr det også naturlig med innslag av røffe naturmaterialer og maritime detaljer. Jeg er veldig glad i kontraster. Foto er noe jeg koser meg med. Jeg har stadig nye kreative prosjekter på gang. Hvis bloggen min kan være til glede og inspirasjon for noen ville jeg bli glad... sier eieren av dette koselige stedet!
*
Og det er den så absolutt!!
Ta en titt innom for mer inspirasjon: 


fredag 20. april 2012

God helg!

Dette er det herlige kjøkkenet til Madelén, med bloggen Bettum Villa!
Nostalgisk og landlig = VI liker!
Gleder oss til å se alle koselige fredagsinnlegg fra dere!
GOD HELG!!

mandag 16. april 2012

Haaheim Gaard

 God ny uke, folkens! :-)
 Vi fikk et tips av Terese, om dette fantastiske stedet!
Det er også henne som har tatt disse vakre bildene, fra Haaheim Gaard!
 Bor du på vestlandet, eller skal dit, ville hvertfall VI lagt dette stedet inn på reiseruten!
 Bildene taler for seg selv, og vil du ha mer, se innom Haaheim Gaard for bilder, info og blogg!

Ha en fin uke!!
H & M

søndag 15. april 2012

Ukens VI blogger


VI er ikke de eneste som har latt oss sjarmere (les;krampe-le) av Cecilies historier fra virkeligheten. Hennes hverdag som interiørfanatiker i et hus fylt av store og små menn byr på massevis av moro for oss lesere og hennes vilje til å pantsette både hus, mann og barn for å få tak i en "skatt" er jo noe de fleste av oss kjenner oss igjen i;) 


Hunden Doris


Til tross for mitt bloggnavn er interiørstilen jeg elsker umulig å sette i en kategori. Her er det litt shabby, litt vintage, litt industri og litt landstil. Altså litt shabby, litt slitt og bare mitt! 
Travel 3 barns mamma til Marius 11 år, Herman 7 år og Oliver 4 år. Jobber som intensivsykepleier - og som bruker heftig mye av fritiden på små og store interiørprosjekter hjemme! "

Bloggersken 

Besøk den utrolig herlige bloggen;

fredag 13. april 2012

HELG!

Fredag igjen...jeg sverger, det føles som om uken kun består av mandager og fredager;) Hvor blir tiden av?


VI har endelig fått fjernet ordbekreftelsen på kommentarer i VI-bloggen så nå er det bare å kommentere i veg! Den har vært vanskelig å lese for mange og den har heller ingen funksjon så er det flere som vil fjerne den kan du se hvordan HER! (takk for tips Cecilie)
Spørsmål om oversikt over loppemarkeder har det også vært og vi håper mange benytter FB siden vår til å legge ut slik informasjon..fint om dere deler FB siden vår med venner så vi blir mange nok til at det vil ha en bra effekt! Sosiale medier som FB er absolutt den beste måten å få spredd slik informasjon :)


Det er straks tid for å synke ned i sofaen og min gode bloggevenninne i Bergen, Jannicke, er så heldig at hun skal få synke ned i denne;

Alberte

-men VI vil gjerne titte inn til deg også hvis vi får lov?

GOD HELG!

onsdag 11. april 2012

Melvin Sokolsky

Fotografering er blitt viktigere blant bloggere. Det er tydelig i konkurranser o.l. hvor "amatør-bildene" holder et forbløffende høyt nivå! Kun de beste kameraene er gode nok og tusenlappene ruller ut på linser og annet utstyr.
Heldigvis er det ikke et must..."selvlært er vellært" og det handler til syvende og sist om bildet, noe fotografen Melvin Sokolsky er et eksempel på.
Han er født i New York i 1938 og begynte å bruke sin fars boks-kamera i en alder av 10 år. 

Han tok aldri noen formell fotoutdannelse men tilfeldigheter og bekjentskaper gjorde at han fikk jobbe for moteinspiratorer som Vouge, New York Times og Harpers Bazaar. Hans mest kjente bilder er en serie motefotografier produsert i 1963 for sistnevnte som han kalte "Bubble".

Er det ikke vakkert?


Vil du se mere, besøk http://www.sokolsky.com/

mandag 9. april 2012

Were back!

Da er påsken straks over for denne gang og i morgen er hverdagen her igjen:) Håper alle har kost seg like mye som oss og vi tror nok flere har benyttet denne høytiden til litt mindre pc og litt mere lek og moro!
Her striregner det, men det går da likevel an å glede seg over knopper på trær og busker samtidig som det enda er anledning for å legge en kubbe på peisen og tenne litt lys på kveldene;-våren er en herlig tid, ikke minst fordi vi enda har det beste i vente...ikke sant ;)

http://bethophoto.blogg.no/
Nyt den siste feriedagen!

Klem,

H&M

mandag 2. april 2012

GOD PÅSKE!

VI tar en aldri så liten påskeferie denne uken, men vi håper at dere likevel titter inn og lar dere inspirere av alle de flotte vintage bloggene her inne! 

Ha en herlig uke alle sammen!

http://www.pernilles.com/

H&M

søndag 1. april 2012

Ukens VI blogger

SNOWWHITE-SUSSIE


Denne bloggen er nok ikke for minimalistene.. :-)
Her er det mange saker, og vakre saker!


Men denne damen vet å kombinere alle de vakre sakene, så dette er en herlig samling av gammelt og nostalgisk, satt sammen så det er en fryd for øyet!Og med så mange nydelige detaljer i bildene, oppdager man stadig noe nytt! 
*
Sussie om seg selv:

Hejsan! Sussie heter jag och jag bara älskar inredning. Ja allt Som Fanns på Mormor´s tid det Gillar Jag..De vita avskavda blommiga Rostiga Och de Gamla träiga..och den Dansk Franska stilen har alltid gett mig så mycket Inspiration.. Det bara njuter jag av...Välkomna in i min lilla skattkammare och titta.. Jag bor i en lägenhet som jag har försökt och skapa så lantlig som möjligt efter min smak...Varje Morgon Jag vaknar känns de som sommar Hos Mig med det ljusa jag har överallt, Jag hoppas ni som kikar in Får en trevlig Titt..Jag har även ett Underbart Landställe utanför stockholm och ett hus på Gotland där tillbringar ja somrarna.. Drömmen är ett stort Pippi Långstrumphus någonstans (Vitt ska det va såklart!) Ja de va väl lite om mig...

Ta en titt på denne vakre bloggen her!